Я вирішив поділитися своїм досвідом https://locator.ua/blog/2023/10/nesprav … ashyn-aeg/ щодо пральних машин AEG, оскільки зіткнувся з низкою проблем із їхньою надійністю та функціональністю. Покупка пральної машини вважається серйозним інвестиційним рішенням, і, на жаль, моя спроба отримати надійний пральний агрегат завершилася рядом несподіваних несправностей.
Першою проблемою, з якою я стикнувся, була проблема із сливом води. Після лише кількох місяців використання, моя пральна машина AEG почала витікати воду під час циклу прання. Ця проблема вимагала дорогого ремонту, і це було досить розчаровуюче.
Крім того, я виявив, що пральна машина AEG виявилася надто шумною під час роботи, особливо при віджимі білизни на високих обертах. Це суттєво заважало спокою вдома та створювало незручності для сім'ї.
Іншою проблемою була ненадійність деяких функцій, таких як дозування миючого засобу. Пральна машина не завжди правильно визначала кількість миючого засобу, що потрібно для кожного циклу прання, що призводило до неефективного використання миючих засобів та додаткових витрат.
Крім того, обслуговування пральної машини AEG також виявилося проблематичним, оскільки знайти кваліфікованих майстрів для ремонту було важко, і запчастини часто виявлялися дорогими.
Мій досвід з пральними машинами AEG був розчаровуючим. Несподівані несправності та недоліки у функціональності зробили цю покупку менш вигідною. Я б рекомендував звернути увагу на інші бренди, які можуть пропонувати надійніші та ефективніші рішення для прання білизни.